tisdag, juli 16, 2013

SOMMARMINNEN

Hej hej hej alla vackra och fina!!:-)  Det var en liten evighet sedan. Skulle gärna ha velat uppdatera lite, men det har varit tekniskt omöjligt. Skönt det med. Man behöver ju inte alltid vara uppkopplad eller hur?;-) Men nu framöver kommer ni nog få en ström av sommarbilder, som länge har varit i kamerans minne bara. Det har bland annat varit otroligt fina och oförglömliga sommardagar i min födelsemiljö, som jag älskar mer och mer för varje år som går. Det är nog naturens gång, rytm och vilja, som gör att det blir så - rötterna blir starkare och stadigare för oss alla när åren går. Det som innan var betydelselös, plötsligt blir väldigt viktigt!

Det blev en del gemensamma och fina stunder ute i trädgården och vid grillen. Precis så som det ska va på sommaren.
Att få duka ute i det gröna är ju en sann nöje. 

För de små skatterna kan ju väntan bli väldigt lång. Det krävs tålamod att  vänta att grillen blir varm och maten stekt.

Stora skatten är redo att hugga i!:-)Här grillades det massa nyttigheter!


Lilla mamman hade fullt upp vid grillen. Som tur var vi många att ta hand om de snabbenta små krabaterna:-) Minstningen orkade inte vänta, att maten skulle bli klar...


Såsen var smaskig!

...och potatisen urgoda. Det friska utelivet gör en extra hungrig!;-) Speciellt denna dag som var lite kylig.


Alla bilder i inlägget: Liisa


Fastän efter maten visade sig solen igen. Här uppe i norr är det sällan regnigt hela dagen, som man är så van vid i Göteborg. 


Ha en fin sommar tisdagkväll!


Moi så länge:-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!