onsdag, januari 22, 2014

LOVELY PURSE AND PROUD WOMAN


* LOVELY  PURSE  med nitar
* LOVELY  PURSE med kelim
* LOVELY  PURSE      konjak
utan handlänk                      
* LOVELY  PURSE     konjak
med handlänk                     


Hej alla fina! En liten uppdatering här så ni inte tror att vi har glömt er. Ingen risk, för nu tänker vi bara på er. Vi fick plötsligt så himla mycket att göra efter Formex mässan, med tillverkning och utveckling av våra produkter. 

Snyggt eller hur? De här fina LOVELY PURSEn här ovanför. Och så praktiska att ha i väskan! Har aldrig funnits en mysigare börs att stoppa smycken, läppstiftet och pengarna i. Eller sina nycklar eller glasögon.

Vi älskar ju nitar som ni kanske redan har märkt, men portmonnän med Kelim faller oss i smaken lika mycket den med. Kelim är alltid kelim, underbart, vare sig som matta eller som en liten bit av matta som här. Exakt som denna ovan får man ju inte fler så klart, för nu klipps en ny matta att dekorera med och sen en annan och en annan... Men det är ju det som är charmen - originellt och unikt och ingen annan har en likadan!

Dessa fyra modeller/färger är det som vi har nu i kollektionen. Om intresset blir stort, så kan vi ta in andra färger, svart först och främst. Och nitar även i den konjak färgade.

Storlek: 10cm x 20cm
* PROUD WOMAN  halsband 
* PROUD WOMAN armband PROUD WOMAN är den kvinnan som bär dessa smycken med samma namn. Den lilla bjällran i armbandet låter så där lagom och förtjusande efter dina rörelser, lika så som i det tillhörande småtuffa halsbandet. Du behöver inte ha både och, utan du kan bara äga en av dessa vackra smycken.


Färger: Brunt och svart


Hej så länge.  Återkommer snart!
Ha en fortsatt fin mitt i veckan dag!

Kram LiisaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!