torsdag, juli 18, 2013

ARLA SOMMAR MORGONSTUND

Vad kan vara mysigare än att stanna kvar lite till i mjuka bädden på morgonen? Det gillar ju vi vuxna med, tänk vad det innebär för de små skatterna då? Leka, skratta, hoppa och stoja innan de trånga kläderna ska kläs på.


Den här kammaren, som mina systrar hade fixat i ordning (tapetserat, målat och stajlat) förra sommaren, är nu bara såå ljuvlig. Tack storasystrarna! Och solens strålar silas så charmigt in i rummet på morgontimmarna.   

Så härligt glada miner som smittas!:-)


När bädden är så låg, är det ingen risk att trilla ner, även om man är liten plutt än så länge...
Men här är det inga problem med klättrandet heller för den delen...Finns det nåt roligare än att hoppa i en säng när man är en eller två år?

Man kan även borsta tänderna i sängen...


Här har mormor  (jag:-) klätt på de små skatterna och leken fortsätter...


Det blev så snygga krabater, men hur länge håller sig kläderna rena... inte särskilt länge:-)Pikku rakas, lilla älsklingen har blåmärken och bulor i rad på pannan efter alla stötar och små krockar. Är man ett år och går det så fort som det gör, så är det oundvikligt.Här ska store brorsan visa i sagoboken.

"Det där är Alfons..."

"Alfons har stora ögon...."Alla bilder i inlägget: Liisa


Det är så fint när dessa små har blivit så fina kompisar nu. Faktiskt nu på semestern slog kärleken till och storebrorsan har blivit så mjuk och go mot sin lillebror. Vill visa och lära, hålla och ta hand om honom, som storebröder ska!:-) Underbart att se!


ÅTERSEENDE:-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!