söndag, april 21, 2013

SNABBSTYLING AV ETT LITET BADRUM


För en liten tid tillbaka gjorde jag en budget styling i ett litet badrum. Badrummet fick med en billig peng en uppfräschning  i ett nafs. Visar här några inspirationsbilder.

Foto: Liisa


Jag satte upp ett par hyllor på väggen för att skapa lite extra förvaringsplats i det lilla badrummet. Hyllplanen, konsolerna, korgarna och handdukarna är från Ikea. Hyllorna är superlätta att sätta upp. Först skruvar man fast konsolerna mot väggen, sedan skruvar man fast hyllplanet i konsolerna. Enkelt och smidigt.
Foto: Liisa
I en stor korg kan du inte bara gömma din tvätt. Du kan använda den som en förvaringsplats för toapapper, blöjpaket eller för mycket annat. Det är bara fantasin som  sätter gränserna. Är korgen dekorativ som denna, behöver den inte gömmas från blicken, utan blir en del av inredningen.
Foto: Liisa
Glöm inte att byta till nya handdukar då och då. Vitt är alltid vitt och fräscht - i början i alla fall. Det är därför viktigt att byta ofta. 
Foto: Liisa

Som jag har sagt innan - randigt skapar ordning. Hellre duschdraperi med ränder än med stora mönster i ett litet utrymme!

Foto: LiisaEn vacker tvålkopp med väldoftande tvål i, kan höja den behagliga känslan avsevärt. Det är faktiskt nåt annat att ta en fin tvål i handen än trycka ut den från en flaska. Även om tvål i en flaska är så klart mer hygieniskt, speciellt om man har små barn i huset.


Foto: Liisa
I detta badrum monterade jag upp även ett skåp (i enlighet med övrig inredning) under handfatet, för att all möjlig förvaring behövdes. En ny stor spegel sattes upp ovanför handfatet och även ny belysning ovanför spegeln. (allt från Ikea)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!